11.04.2012 Nieuws update

Zoals jullie misschien weten is afgelopen zaterdag de 3e International Harvesterdag geweest in Meerkerk. Tijdens deze IH dag waren allerlei types, soorten en uitvoeringen te zien van alles wat het merk IH droeg. Oude IH stoommachines van meer dan 100 jaar oud, IH auto’s en trucks en vooral tractoren! Op deze dag waren tevens een groot aantal tractorpullers aanwezig en ook ons team was vertegenwoordigd met de Cobra II Reloaded. Samen met het Hytec Redneck / Gladiator team zijn we afgereisd naar Meerkerk waar we onze machines opgesteld hebben. Ondanks het wisselvallige weer kwam het publiek toch in grote getale opdagen. Martin van Lomwel had deze dag werkelijk tot in de puntjes geregeld en Arco Sterk praatte de dag technisch aan elkaar. De meeste machines die konden lopen werden voor het publiek een aantal keer gestart en zo ook onze compact diesels. Na een lange maar zeer leuke dag hebben we samen met het Hytec Redneck / Gladiator team bij een restaurant gegeten waarna we huiswaarts gekeerd zijn. Foto’s van de IH dag zijn te zien door op onderstaande foto te klikken!

Ook kunnen we melden dat we tijdens de IH dag nog een tweetal nieuwe sponsoren hebben kunnen verwelkomen waarmee we erg blij zijn. Meer informatie hierover komt binnenkort op de site.

In de werkplaats zijn de afgelopen weken weer heel wat uurtjes gespendeerd om de nieuwe banden op de velgen te krijgen. Zo hebben we ruim 160 gaatjes in de velgen geboord zodat we de banden met parkers op hun plaats kunnen houden. Nadat de banden op de velgen gemonteerd zijn heeft een collega tractorpuller de banden nog van een nieuw profiel voorzien en op dit moment liggen de banden te wachten om gemonteerd te worden. Dit vergt echter nog wat extra aanpassingen aan de achteras omdat de hartplaten van de oude en nieuwe velgen wat van elkaar verschillen. Hier gaan we ons de komende weken nog over buigen zodat we weten hoe we dit aan willen gaan aanpakken.

Verder wordt het To-do lijstje steeds korter en dat is maar goed ook, want de eerste wedstrijd is zo in zicht.

 
Hoofd-Sponsoren

Meer Sponsoren

tumblr counter