13.09.2011 Cobra II Nederlands kampioen!

Op de laatste wedstrijd van het jaar, in Bakel is het dan toch gelukt: De Cobra II Reloaded is Nederlands kampioen geworden in de Compact Diesel klasse.

In Bakel hadden we dit jaar voor het eerst een plek langs de baan waar we een mooi VIP paviljoen opgezet hadden voor onze sponsorendag. Alle sponsoren waren aanwezig bij de laatste en spannendste wedstrijd van het seizoen. Onder het genot van een hapje en drankje hebben onze gasten een mooie dag tractorpulling gezien. Rond de klok van 17.00 gingen we onszelf en de machine klaarmaken voor de wedstrijd. Onder grote belangstelling werd de machine warmgedraaid waarna we richting de weegbrug gingen. De Cobra II stond vandaag als 9e op de startlijst achter The Legend. The Legend reed in één strakke lijn naar achter en zette een goede afstand neer, en hier moest onze Cobra toch aan voorbij kunnen. De start van de run ging goed, maar opeens maakte de machine toch weer een bokkensprong en verloren we wat snelheid. Het gas werd er vol op gehouden tot de machine tot stilstand kwam. Op het scorebord zagen we dat we net 6 cm achter The Legend geëindigd waren. Het was dus nog even spannend wie er kampioen zou worden. Uiteindelijk ging de Risk II over de afstand van The Legend heen en dit was genoeg voor ons kampioenschap! Voor het dagklassement stond Risk II op de hoogste trede van het podium, gevolgd door The Legend op twee en de Cobra op drie. We mogen dus terugkijken op een geweldig seizoen met een supermooie eindstrijd in Bakel.

Langs deze weg willen we alle sponsoren, vrienden en bekenden bedanken die bij de wedstrijd in Bakel aanwezig waren en die ons mee het kampioenschap toegeschreeuwd hebben. Jongens, SUPER! Dit geldt ook voor heel het bestuur van Stichting Tractorpulling Bakel, van wie wij ALLE medewerking gekregen hebben!

Klik hier voor de foto’s van Bakel 2011 of kijk onder het kopje foto's

 
Hoofd-Sponsoren

Meer Sponsoren

tumblr counter